Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Upplev en Stund Av Gotland tillsammans med oss i sommar!

Gotland är vår källa till inspiration. Ön har minst sagt mycket att erbjuda, både vad gäller natur-, kultur- och smakupplevelser. Därför vill vi på Gotlands Bryggeri ge dig och en vän möjligheten att uppleva allt det som inspirerar oss.

I juni har du som ölentusiast möjlighet att vinna En stund av Gotland. Under besöket får du bo i en av Gotlands mest idylliska sommarstugor, samt ta del av alla de intryck, upplevelser och smaker som inspirerar oss i vårt dagliga arbete.


Nu är vinnaren vald, och tävlingen avslutad. Grattis Fredrick Möller som får uppleva En stund av Gotland!

Terms & Conditions

Det här ingår

  1. Resa till Gotland för dig och en vän.

  2. Boende under två nätter i form av en enkel men idyllisk stuga på norra Gotland.

  3. En chaufför som kör er till aktiviteter.

  4. En hyrbil att använda under besöket

  5. Två cyklar för er att utforska närområdet.

  6. Restaurangbesök och matkassar med noga utvalda gotländska råvaror.

  7. En lista på aktiviteter för er att välja mellan.

Besök på bryggeriet

Förutom att visa dig vad som inspirerar oss vill vi bjuda in dig till hjärtat av vår verksamhet – bryggeriet på S:t Hansgatan i Visby. 

Här får du chansen att hoppa rätt in i öltillverkningen i form av en guidad visning, samt avnjuta en ölprovning tillsammans med våra bryggare. 

Allt detta hoppas vi ska bidra till en ökad kunskap om vår gotländska ölkultur, oavsett om ditt intresse för öl är nyfunnet eller alltid varit med dig.


Beställ Wisby Lager till Systembolaget

Vi i bryggarlaget är väldigt stolta över vårt nya moderna lageröl, Wisby Lager. Det tog lång tid att få till receptet precis så som vi ville ha det, modernt, smakrikt och med en doft av Gotland. 


Det är ett bärnstensfärgat öl med smak av röda bär, signerat humlesorten Monroe. Vi hoppas att du ska inspireras och uppleva En stund av Gotland, oavsett var du befinner dig. 

Nu finns Wisby Lager att beställa på Systembolaget i ett unikt 12-pack.

Ta mig till beställningssidan