Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Upplev en Stund Av Gotland tillsammans med oss i sommar!

Gotland är källan till inspiration som är utgångspunkt i allt vi gör. Passionen finner vi hos människorna, naturen, smakerna – medan njutningen gömmer sig i skrymslena däremellan.

Tillsammans med våra vänner på Surflogiet vill vi bjuda över dig till ön så att du kan upptäcka allt detta. Under vistelsen görs ett besök till oss på Gotlands Bryggeri i Visby – medan nätter och morgnar spenderas hos Surflogiet, en plats för avkoppling precis vid vattnet. Resterande bestämmer du själv, det är nämligen halva njutningen.

Ansök om att uppleva En stund av Gotland tillsammans med oss i sommar!

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret här nedan, sista ansökningsdag är 10 augusti.

Terms & Conditions

Det här ingår

1. Resa till Gotland för dig och en vän.

2. Boende under två nätter på Surflogiet, beläget på en strand precis vid vattnet.

3. Bryggerivisning och ölprovning hos Gotlands Bryggeri i Visby.

4. Två cyklar för er att utforska närområdet.

5. Aktiviteter för er att välja mellan.

6. Restaurangbesök på Surflogiet.

Besök på bryggeriet

Boendet på Surflogiet är ett sätt att uppleva det som inspirerar oss – men vi vill också bjuda in dig till hjärtat av vår verksamhet: bryggeriet på S:t Hansgatan i Visby.

Här får du chansen att hoppa in rätt in i öltillverkningen i form av en guidad visning, samt avnjuta en ölprovning tillsammans med våra bryggare.

Den samlade upplevelsen hoppas vi ska bidra till en ökad kunskap om vår gotländska ölkultur och det som inspirerar oss i vår vardag – oavsett om ditt intresse för öl är nyfunnet eller alltid varit med dig.


Beställ Wisby Wit & Lager till Systembolaget

Med Wisby-serien inspireras vi av Gotland. Ett exempel är Wisby Lager, ett modernt lageröl med smak av röda bär signerat humlesorten Monroe. 

Ett annat är Wisby Wit. Med detta veteöl tar vi tillvara på belgisk öltradition men tillsätter också innovation i form av nypon och korianderfrön. Tack vare kombinationen har den gotländska tolkningen modernt fruktiga aromer med fräsch fyllighet.

Nu finns Wisby Wit att beställa på Systembolaget!

Ta mig till beställningssidan