Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Beer Makers Dinner på PM & Vänner

Beer Makers Dinner på PM & Vänner

Det var länge sedan öl bara var en stor stark på krogen. Den 11 juni bjuder den flerfaldigt prisbelönta restaurangen på hotellet PM & Vänner, i Växjö, in till en Beer Makers Dinner med vår bryggmästare och vd, Johan Spendrup. 

Gästerna kommer att få avnjuta en fyrarättersmeny av högsta klass, där varje rätt har parats ihop med två av våra brygder. 
– Det är ett sätt för oss att möta våra kunder och de som allra mest uppskattar våra drycker. Men det ger oss också en möjlighet att lyfta fram ölen som förstklassig måltidsdryck, säger Johan Spendrup. 

Johan kommer att presentera de olika brygderna och berätta varför de är utvalda till just den rätt de har parats ihop med. Det ger en unik möjlighet att lära mer om öl och hur de går att kombinera med olika smaker. 
– Rätt kombinerat lyfter ölet maten och smakupplevelsen av maten förhöjs, förklarar Johan. 

En Beer Makers Dinner är alltid anpassad för ett mindre sällskap. Menyn tas fram i samarbete mellan restaurangen och våra bryggmästare för att skapa den bästa känslan och smakupplevelsen. Gästerna och deras upplevelse står i centrum. Hos PM & Vänner står närproducerade råvaror från säsongen och mathantverk i fokus.

Dela

Det här är vår ö

Bolaget – med fransk hemmakänsla

Sankt Hansgatan mitt i Visby