Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Hot Dog DeLuxe
från Jessens saluhall

Hot Dog DeLuxe från Jessens saluhall

För 4 personer
Avnjutes med en Shogun Bulldog JIPA

Ingredienser:

4 handstoppade korvar av bra kvalitet (gärna kryddstark).
150 gram majonäs (slå en egen eller köp en av god kvalitet).
2 msk grovkorning dijonsenap
Salt
Surkål av god kvalitet
2 st baguetter.
Cornichoner, ruccola, lagrad parmesan och svartpeppar till garnering. 

Gör så här:

Blanda majonäs och dijonsenap i en bunke. Smaka av med salt. Stek korven i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter, eller enligt anvisning. Dela baguetterna så att de blir lika långa som korven och skär ett snitt i mitten, som ett korvbörd. Lägg en matsked av dijonmajonäsen längs botten av baguetterna och sedan ett lager surkål. Placera korven i brödet och garnera med ruccola och parmesan, dra några drag med pepparkvarnen över. Lägg cornichonerna på tallriken och placera Hot Dogen mellan. 

Dela

Det här är vår ö

Melon Wit - lansering på Systembolaget 2 juni

Erik Broström är en del av bryggerifamiljen