Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Red October

Red October får mycket av sin smak från blandningen mellan den östeuropeiska Saazerhumlen och den amerikanska Amarillohumlen.Vår moderna tolkning av det klassiska oktoberfestölet erbjuder det bästa av två världar. Ett kraftfullt öl! Red October är en säsongsprodukt.

Smakprofil

Utseende: Röd kopparfärg. 
Doft: Tydlig arom av rostad malt med inslag av torkade frukter samt örter. 
Smak: Markerad fyllighet och bestämd humlebeska som kombineras med ett litet inslag av maltsötma samt en lång eftersmak av ljus kola och torkade frukter. 

Lager

Lager är underjäst och den vanligaste sortens öl. Ordet kommer från tyskans ord för att lagra, och lageröl tål mycket riktigt lagring bättre än överjästa öler. Jäsningen av lager sker vid låg temperatur – mellan 6 och 12 grader. Jäsningen är långsammare än vid ett överjäst öl. Jästcellerna sjunker ner till botten. Det finns olika sorters lager – den mörka med mycket maltarom, den ljusa med tydlig humlebeska och en som ligger mellan de båda andra och har en lite sötare smak.
Mer från vårt bryggeri

Wisby Stout

Great White Bulldog Wheat IPA

Sleepy Bulldog Pale Ale

Shogun Bulldog JIPA

Valkyrians Välkomst

Wisby Mörk

Melon Wit

Källartrollet

Brutal Bulldog Double IPA

Sleepy Bulldog Winter Ale

Wisby Julbrygd

Wisby Påsköl

Wisby Klosteröl

Wisby Pils

Wisby Oaked Porter

Sitting Bulldog IPA

Sleepy Bulldog Summer Pale Ale Eko

Wisby Weisse

Easy Rider Bulldog non-alcoholic IPA

Red October

Bushveld Bulldog

Daredevil Bulldog Peoples IPA

Sleepy Bulldog Best Bitter