Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Årets vinnare av Guldbågen främjar svensk ölkultur!

Precis som bra öl bör belönas så ska även de som serverar den rätt hyllas. Därför delar vi på Gotlands Bryggeri ut Guldbågen varje år. Det är en utmärkelse som går till fyra krögare som vi tycker gör det där lilla extra för svensk ölkultur! 

För att tilldelas Guldbågen krävs det självklart en extra passion för öl. Men minst lika viktigt är att den serveras på rätt sätt, att den kan kombineras med en god bit mat och tillsammans med allt annat skapar en upplevelse utöver det vanliga. Hos en Guldbågen-vinnare kan du helt enkelt vara säker på att få dina önskningar uppfyllda om du är nyfiken och sugen på god öl. 

Årets vinnare av Guldbågen 
Årets vinnare av Guldbågen är som traditionen bjuder spridda över landet: 

Restaurang Möllan, Malmö 

Nya Hattfabriken, Västerås

Svenssons Kök & Bar, Sundsvall 

Bolaget, Visby

Förutom att du här kan vara säker på att njuta av din öl på bästa sätt kan du också kanske få en glimt av den Guldbågen-pin i 18 karats guld från gotländska guldsmeden Annika Gustavsson som vinnarna får ta emot tillsammans med ett diplom som intyg på sin expertis. 

Limiterad Farmhouse Ale med gotländska äpplen 

Men att få Guldbågen är inte bara något som innebär något extra bara vid prisutdelningen. Årets vinnare av kommer nämligen att vara med och brygga en Farmhouse Ale med gotländska äpplen. Den produceras i begränsad upplaga och serveras endast hos respektive vinnare senare i år. 

Tidigare vinnare av Guldbågen 

Skulle du inte ha vägarna förbi Malmö, Västerås, Visby eller Sundsvall närmaste tiden kanske du har någon av tidigare Guldbågenvinnare i närheten: 

Lottas Krog & Pub, Umeå 

Restaurang 2112, Göteborg 

Brasserie Fridolf, Karlshamn 

G:a Masters, Visby

Sue Ellen, Stockholm 

Ölstugan Tullen, Göteborg 

Terassen Pub & Kök, Gävle