Välkommen till
Gotlands Bryggeri!

Eftersom den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker så måste vi försäkra oss om att du är 20 år, eller äldre.

Vi bygger nytt bryggeri i Visby!

Nu är det klart att vi på Gotlands Bryggeri kommer att bygga vårt nya bryggeri vid Hällarna i den södra delen av Visby. På Cypressgatan 3 B, ovanför den nya kryssningskajen, har vi hittat allt som behövs både vad gäller läge och bryggning för att öka vår produktion på hemmaplan. Samtidigt som vi behåller den småskaliga känslan och den moderna hantverksproduktionen som ligger till grund för all öl som vi brygger.

– Vi är otroligt glada över att ha hittat den här platsen för vårt nya bryggeri. Den har mycket av det vi drömt om. Den nya bryggeribyggnaden blir något mindre än vad vi först tittade på, men den här platsen har andra stora kvaliteter som vi eftersökt - läget, känslan, miljön. Det är dessutom tillräckligt stort för det vi vill skapa för Gotlands Bryggeri på sikt, säger vår VD Mikael Mossvall.

Det nya bryggeriet innebär däremot inte att vi lämnar våra nuvarande lokaler i centrala Visby

– Vi kommer fortsätta utveckla alla våra hantverksöl på S:t Hansgatan precis som idag, men vår nya produktionslokal ger oss fantastiska möjligheter att låta dem växa volymmässigt och tillfredsställa det stora intresset som finns för Gotlands Bryggeris öl, fortsätter Mikael.

Det nya bryggeriet är beräknat att vara klart till 2020. I väntan på det är du självklart välkommen att titta förbi vårt bryggeri på S:t Hansgatan 47 genom att boka en bryggerivisning.